fo032010: Metaalindustrie
"Zwart-witfoto van een publiciteitsbord van de verschillende vestigingen van de metaalfabrieken La Providence, in Marchienne-au-Pont, in Haumont en in Rehon. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"