af000851: Waar is de tijd van Paap en Geus? - Rik; Goossens, J.E.; BWP (1932)
"Affiche van Rik uitgegeven in 1932 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: karikatuur van een man (Karel Dessain) met bril en in pak, de handen in de zakken, achter hem een kleinere man (Paul Lamborelle) in pak die op zijn tenen op een trapje staat en de grotere bij de schouders houdt, op de achtergrond een kathedraaltoren. Tekst: BELGISCHE WERKLIEDENPARTIJ - GEMEENTEVERKIEZINGEN 1932. Waar is de tijd van Paap en Geus? Lamborelle: Laat mij toch niet los! 'k Zal alles toegeven. Dessain: Wees gerust. Wij hebben u ook noodig. Wij maken blok tegen de Socialisten. Arbeiders! Blok tegen Blok! En stemt rood, onder nr 6. Druk. J.-E. Goossens, n.v., Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"