txt000271: Amnesty International,Vlaanderen
"Een wit T-shirt met tekst, op de voorzijde: Control Arms, op rugzijde: de naam van de verschillende organisiaties: ansa, Amnesty International, Oxfam. Tekst: Control Arms.org, Join the campaign for an Arms Trade Treaty. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"