fo035599: Agalev/Groen - Hostens, Frederika
"Kleurfoto genomen tijdens de grote verkiezingsmeeting van Agalev te Antwerpen op 5 juni 1999. Feest met Jeanine Bischops en Johny Voners FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"