fo027771: NCOS project 907, Geintegreerde dorpsontwikkeling in het Aholi-district, Ouganda - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 907; Zwart-wit foto, van de samenkomst van de dorpsleden. NCOS project 907, Geintegreerde dorpsontwikkeling in het Aholi-district, Ouganda, 1979-1986. Een realisatie van EAA; Euro Action Accord. Land/Regio: Oeganda; Code: OUGANDA/80; Projectnaam: Geïntegreerde dorpsontwikkeling in het Aholi-district; Series: Projectnummer: 907; Land/Regio: Oeganda; Code: OUGANDA/80; Projectnaam: Geïntegreerde dorpsontwikkeling in het Aholi-district; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"