Naar een antropologie van de armoede - Lievens, Ine (Gent, 1993)
"Ine Lievens BMLIKThesis Rijksuniversiteit Gent, licentiaat in de Letteren en Wijsbegeerte, multiculturele en mondiale studies. Fotocopie."