fo029883: Agalev/Groen - Hostens, Frederika
"Kleurfoto genomen tijdens het zomerkamp van Jong-Agalev op 19 juli 1997, met actie tegen de grote ring rond Antwerpen. Animo bij het vertrek van een luchtballon met het spandoek : Ban de ring. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"