De toekomst duurt lang, gevolgd door De feiten - Althusser, Louis (Amsterdam: Prometeus, 1993)
"Louis Althusser ; bezorgd en ingeleid door Olivier Corpet en Yann Moulier Boutang ; vertaald door Peter Klinkenberg"