fo008865: CMB-congres - De Well, J.
"Zwart-witfoto van de toespraak van Victor Thijs op een CMB-congres (Centrale der Metaalbewerkers van België). Opschrift op spandoek: Wij strijden voor de toekomst van 30. 000 jonge metaalbewekers. Nous luttons pour l'avenir de 30. 000 jeunes métallurgistes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"