Grenzen aantasten - Wuytack, Frans (Sint-Niklaas: Daniël Antheunis, 2002)
"beelden van Frans Wuytack Uitgegeven naar aanleiding van de tentoonstelling Genzen aantasten van het Cultuur Centrum Sint-Niklaas"