Le libéralisme ? : de Karl Marx à Milton Friedman - Leduc, Gaston; Rueff, Jacques (Paris: Editions de la RPP, 1977)
"Referaten uitgesproken op het Congrès de la Société du Mont-Pèlerin 1976 ; S/95/156"