fo010910: Portret van Armand De Tender (1945)
"Zwart-witfoto van Armand De Tender (uit Belsele) bij zijn terugkeer uit het concentratiekamp Buchenwald, blok 14 n° 76155. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"