af002051: Jef Sleeckx, 8ste opvolger. Da's duidelijk! SP 8 - SP Turnhout; Wagemans, Dirk
"Affiche uitgegeven in 1989 door de Socialistische Partij (SP) Turnhout voor de Europese verkiezingen. Tekst: Jef Sleeckx, 8ste opvolger. Da's duidelijk! SP 8. Europese verkiezingen 18.6.89. Verantw. uitg.: Dirk Wagemans, R. Sniedersstraat 37, 2300 Turnhout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"