fo025143: Protest tegen bedrijfssluiting Alcan - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van spandoeken uit protest tegen de sluiting van Alcan in Herentals, 25 oktober 1985. Tekst: Alcan Herentals geen sluiting - Handen aaaf!! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"