af005356: Halt aan de werkloosheid - Gents Dopperskomitee; Kellens, Erik (1977)
"Affiche uitgegeven in 1977 door het Gents Dopperskomitee tegen de werkloosheid. Afbeelding: kleine tekening van zeven arbeiders tegenover een patroon. Tekst: HALT AAN DE WERKLOOSHEID!! 36 UREN WEEK!! Tut-tut, 40 uren week en wel werkloosheid. avond ingericht door het gents doppers kommitee in samenwerking met: elcker-ik en jc hoogstr. sprekers: delegees van bedreigde bedrijven o.a. SIDAC, ACEC, OLIO FINA, VOLVO. g.d.k. ea. optreden gam. woens. 16 nov 19u30 JC Hoogstraat nr 15 Gent. VU E. Kellens Aaigemstr. 24 9000 Gent. vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"