af005138: Ik kies k(l)eurig voor een demokratische en verdraagzame gemeente! - Hand in Hand
"Affiche uitgegeven in 1994 door Hand in Hand voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Hand in Hand. Ik kies k(l)eurig voor een demokratische en verdraagzame gemeente! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"