af017804: Voedselroute - Limburgs Platform Ontwikkelingssamenwerking
"Affiche uitgegeven in 1993 door het Limburgs Platform Ontwikkelingssamenwerking - Werkgroep Voedselveiligheid voor solidariteit met de ontwikkelingslanden. Tekst: VOEDSELROUTE. KENNISMAKEN MET DE VOEDSELPROBLEMATIEK IN DE DERDE WERELD. bezoek aan 3 landbouwbedrijven in de provincie Limburg en animatie rond de derde wereld. tijdstip Zuid-Limburg: 21, 22 en 24 april; Midden-Limburg: 28, 29 en 30 april; Noord-Limburg: 5, 6 en 8 mei. vervoer met een bus van 50 personen. duur van 9u tot 17u. prijs 100 fr per persoon. info Peter Breugelmans Universiteitslaan 1 3500 Hasselt 011/23 71 38. voedselveiligheid; HONGER IS EEN AANSLAG, GEEN TEGENSLAG. provincie Limburg. organisatie gedeputeerde voor ontwikkelingssamenwerking F. Brepoels en de werkgroep Voedselveiligheid van het Limburgs Platform Ontwikkelingssamenwerking (voorzitter S. Vandebroek) bestaande uit Vredeseilanden, Oxfam-Wereldwinkel, AIB, NCOS, VIC, Broederlijk Delen, Wereldsolidariteit, Bouworde, Provinciebestuur Limburg, Prov. Landbouwdienst en Ministerie van Landbouw. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"