af015997: Turnkring Lenig en Vrij Rumst vzw organiseert provinciaal kampioenschap ritmische gymnastiek - Lenig en Vrij Rumst; Van Thillo, Pierre
"Affiche uitgegeven in 1999 door de turnkring Lenig en Vrij Rumst voor het provinciaal kampioenschap ritmische gymnastiek. Afbeelding: turnster met hoepel. Tekst: TURNKRING LENIG EN VRIJ RUMST vzw organiseert PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP RITMISCHE GYMNASTIEK. Sporthal Uitgedekt Schoor Europalaan - Terhagen. Zaterdag 6 februari 1999 aanvang 10u. Zondag 7 februari 1999 aanvang 14u30. INKOM: 150 BEF volwassenen, 100 BEF kinderen. INFO Tel. 03-888 68 01 (VTL en ASG-leden -50% op vertoon lidkaart). AST. Verantwoordelijke Uitgever: Pierre Van Thillo, Lange Lozanastraat 199/5, 2018 Antwerpen - vrij van zegel art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"