af001271: Zeg… Sarelde gij uuk? Dolle revue klucht in drie bedrijven van en met Romain Deconinck - Minardschouwburg
"Minard Schouwburg – Gent. Vanaf Zaterdag 5 October 1946 en iedere Zaterdag & Maandag om 7.30 u. en Zondags 3 vert. 3 uur, 5.30 uur en 8 uur. Zeg… Sarelde gij uuk? Dolle revue klucht in drie bedrijven van en met Romain Deconinck. Het Minardschouwburg-gezelschap Deconinck, Maddy Roeck en haar ballet, Adh. Staelens en zijn orkest. Affichekaart Minardschouwburg geldig voor twee personen Zeg! Charelde gij ook? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"