af001709: Gehoorcentrum - Socialistische Mutualiteit (1986)
"Affiche uitgegeven in (1986) door de Socialistische Mutualiteiten voor propaganda. Afbeelding: kleurenfoto van een stukje zijkant van een hoofd met achter en in het oor een hoorapparaat, daarrond een symbolische tekening van geluid. Tekst: SM. Klinieken FOB Plantin en Moretuslei 1A - 2018 Antwerpen. Gehoorcentrum. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"