Programma postzegeltentoonstelling Gent (Gent: De Rode Postzegel, 1960)
"Tentoonstelling gehouden op 30 april, 1 en 2 mei onder de auspiciën van CAO te Gent, naar aanleiding van de 75e verjaring van de BSP"