Gewestelijke Maatschappij van Boom en Omliggende tot het bouwen van goedkope Woningen - Van Bulck, Marcel (Boom: Gewestelijke Maatschappij tot het bouwen van sociale Woningen te Boom en Terhagen, 1972)
"Marcel Van Bulck"