fo003812: Propaganda voor het verbruik van de Belgische zeevis - Antony, Maurice
"©SOFAM Zwart-witfoto van een wagen met propaganda voor het verbruik van de Belgische zeevis (transportwagen van de Rode Vloot?) in Oostende, 13 december 1932. Opschrift op wagen: Eet visch - zeevisch de beste spijs voor oud en jong, verteerbaar voedzaam, gelijkwaardig aan vleesch maar goedkoper. Onder de bescherming van het ministerie van verkeer zeewezen en visscherij. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"