Mens en vogel : 50 jaar in vogelvlucht (Sint- Niklaas: Vogelbescherming Vlaanderen, 2012)
"Eenmalige uitgave in het kader van 50 jaar Mens en Vogel, het driemaandelijks tijdschrift voor Studie en Bescherming van de Europese Avifauna"