af001375: Willy Seeuws - SP (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Willy Seeuws. Tekst: SP. Willy Seeuws. Parlementaire verkiezingen oktober 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"