fo005473: Hulde aan Arthur Clays en Marie Desmet - Demaitre
"Zwart-witfoto van de huldiging van senator Arthur Clays en provinciaal raadslid Marie Desmet, die reeds 30 en 25 jaar als mandataris van de SP van Kortrijk, zetelen in de Kortrijkse Gemeenteraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"