fo000463: Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit
"Zwart-witfoto van een kruidenierswinkel van de coöperatie SM Vooruit. Gent, Sint-Pietersvrouwstraat. Opschrift: Maatschappij Vooruit FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"