fo020824: Sociale huisvesting
"Zwart-witfoto van de sociale woningen in Steenakker te Gent. Deze woningen zijn eigendom van De Goede Werkmanswoningen, jaren 1950-1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"