fo021957: Krotwoningen in Gent - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van krotwoningen, bewoond door migranten, in Gent, jaren 1980. Tussen de krotten een migrantenvrouw aan het werk. Zie ook: af007414 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"