b000098: ST Onze Hoop, Jongeren Gouwfeest Mortsel 1975
"Tegel met de gestileerde afbeelding van een turn(st)er in een klavertje vier met de tekst: 'ST Onze Hoop', daarrond staat de tekst: 'Jongeren Gouwfeest 31 Mei-1 Juni 1975 Mortsel'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"