fi000748: SOM - Gestrikt Guy Thys + Roodvonk: Vlaamse Film - SOM; Kempynck, Valentine; Verstraete, Mario; Ysebaert, Edwin; de Meyer, Mary-Ann; Panier, Koen; Galle, Carla
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 5 september 1989. Eerst Gestrikt waarin Edwin Ysebaert in gesprek gaat met Guy Thys over zijn carrière. Daarna Roodvonk over de Vlaamse films en alles wat daar mee te maken heeft (financiering, scenario's, productie, regie). Met o.a. Hugo Claus, Erwin Provoost, Willem Thijssen, Urbanus, Stijn Coninx en Dominique Deruddere."