598.023: Brief van Marlène de Man aan Li over persoonlijke aangelegenheden, nalatenschap van Hector Denis, publicaties van H. de Man - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.3.1: Algemeen; Level of description: File"