af000815: Patrick Grootjans - SP (1981)
"Affiche van Jef uitgegeven in 1981 door SP voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: getekend portret van Patrick Grootjans. Tekst: Patrick Grootjans SP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"