Woonwagenbewoners tussen gestructureerde standplaatsen en wild nomadisme : sociologisch onderzoek bij een deelgroep, de voyageurs. Deel 1 - Haesendonck, Peter (Leuven, 1980)
"Peter Haesendonck BMLIKThesis Katholieke Universiteit Leuven, licentiaat in de Sociologie. Fotocopie."