af016245: Staatssecretaris Jan Peeters nodigt u uit voor een info-voormiddag over "De pensioenen" - SP-afdeling Kasterlee; Vanderhoven, Rik
"Affiche uitgegeven in 1997 door de Socialistische Partij (SP) Kasterlee voor een informatiedag over de pensioenen. Afbeelding: twee senioren zitten op een bank. Tekst: Staatssecretaris Jan PEETERS nodigt U uit voor een INFO-VOORMIDDAG over DE PENSIOENEN op zaterdag 22 februari 1997 om 10.00 uur in het Ontmoetingscentrum Kasteeldreef 34 te TIELEN. Al uw vragen worden beantwoord! Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis! Ver. Uitg.: R. Vanderhoven - Kastanjelaan 19 - 2460 Kasterlee. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"