af015212: 20 mai Anderlecht en couleurs - Bacart, Valérie (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 voor een multicultureel wijkfeest in Anderlecht. Afbeelding: foto van banken en lichtstralen. Tekst: 20 mai 9h à 23h ANDERLECHT en couleurs/20 mei 9u tot 23u ANDERLECHT gekleurd. PETERBOS – CURO-HALL – PLACE LEMMENSPLEIN – BOULEVARD DE LA REVISION & ECOLE VETERINAIRE/HERZIENINGSLAAN & VEEARTSENIJSCHOOL – RUE FORMANOIRSTRAAT – PLACE DE LA RESISTANCE/VERZETSPLEIN. INFO: CENTRE CULTUREL ESCALE DU NORD 522.74.07, GEMEENSCHAPSCENTRUM DE RINCK 524.32.35. Avec l’appui de Jean-Jacques Boelpaepe, Echevin de la Culture, de la Jeunesse et de la Vie associative, de la Commune d’Anderlecht, STIB. Met de steun van Jan Abbeloos, Nederlandstalige Cultuurdienst, van de Gemeente Anderlecht, MIVB. Ed. resp. BACART V. 67, rue d’Aumale – 1070 B. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"