104.00026: Dossier betreffende statistische gegevens, financiën, algemene werking - Bibliotheek Vooruit Zele
"Collection: Bibliotheek Vooruit (Zele); Biografie: De Bibliotheek Vooruit is één van de takken van de socialistische partijafdeling van Zele die deel uitmaakt van de federatie Dendermonde. Level of description: File; Series: 104: Archief van Bibliotheek Vooruit Zele"