De affectieve burger : hoe de overheid verleidt en verplicht tot zorgzaamheid - Kampen, Thomas; Verhoeven, Imrat; Verplanke, Loes (Amsterdam: Van Gennep, 2013)
"Thomas Kampen, Imrat Verhoeven en Loes Verplanke (red.) De affectieve burger verschijnt als een van de twee delen van het jaarboek van het Tijdschrift voor Sociale Vraagstukken"