fo024832: AC-Antwerpen - De Belder, F.
"Zwart-witfoto van Dore Smets tijdens een viering van jubilarissen van de Algemene Centrale gewest Antwerpen in 1963. Rechts Louis Major. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"