Alle leerlingen gelijk voor de wet ? Over de leerachterstand bij allochtone en autochtone kinderen uit sociaal zwakke milieus en hun verwijzing naar Buitengewoon Onderwijs (Antwerpen: PMS, 1999)
"BMLIK"