te000342: Si tu allais foutre ta gueule dans l'grisou... - Deltour, Louis (1956)
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Afbeelding van een man die een pet op een andere man's hoofd zet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"