te002288: Fin du Monde - Pévé
"Tekening van Pévé. Tekening van een man met een protestbord waarop Fin Du Monde geschreven staat. Daaronder staat een doorstreepte 75, een doorstreepte 76, en 77. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"