aft006305: Kultureel centrum Affligem Hekelgem. Voorjaar 1983 - Ghijsens, P.; Edelweiss; Cultureel Centrum (1983)
"Affiche van P. Ghijsens uitgegeven in 1983 door het Cultureel Centrum (CC) van Affligem voor voordrachten. Tekst: kultureel centrum affligem hekelgem. Voorjaar 1983. Godsdienstige voordrachten. Maandag 7 februari DE MONDIGHEID v.d. THEOLOOG door A.R. Van de Walle O.P. Maandag 7 maart DE LEEK IN DE KERK door Z.E.H. C. De Vos, deken van Aalst. Maandag 11 april BURGERZIN en EVANGELISCH PERSPECTIEF door Bert ter Scheggert (Ned.). Kulturele voordrachten. Maandag 14 februari HET KARTHUIZERLEVEN door lic. Jan De Grauwe. Maandag 28 februari HENDRIK CONSCIENCE door J. Polfliet en medewerkers. Vrijdag 4 maart ZUID-AFRIKA, het land waar onze missie thuis is. door Vrienden van Zuid-Afrika. ontwerp: p. ghijsens vvg - druk edelweiss - baardegem - vrij van zegel (wet v. 30-3-1891)."