Poreska politika, neformalna ekonomija i korupcija u Republici Srbiji = Tax policy, informal economy and corruption in the Republic of Serbia - Kosanovic, Rajko; Paunovic, Sanja; Hutsebaut, Martin (Beograd: Nezavisnost, 2015)
"by Dr. Rajko Kosanovic ; Dr. Sanja Paunovic; Martin Hutsebaut... et al."