af001822: Onze kameraden vrij - AMADA; De Roeck, Marie Louise (1975)
"Affiche uitgegeven in (1975) door Amada ter promotie van hun weekblad. Afbeelding: foto van een voorpagina van de krant met wervende tekst eroverheen. Tekst: ONZE KAMERADEN VRIJ AMADA ALLE MACHT AAN DE ARBEIDERS neem een ABONNEMENT WEEKBLAD TE KOOP BIJ UW DAGBLADVERKOPER VANAF 1 MEI 8 F. VER. UITG. M. DE ROECK VANPELTST. 62 ANTW. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"