Wat geworden de meisjes die een beroepsschool bezochten, een onderzoek in de stedelijke beroepsschool te Mechelen - De Meyst, Maria (Brussel: Maria De Meyst, 1958)
"Verslag, Arbeidershogeschool Brussel ; S/92/041"