Dan maar cruisen in het museum? De teloorgang van het lesbisch uitgaanscircuit - Bos, Pascale R. (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Pascale R. Bos Fonds Suzan Daniel (FSD)"