af008159: Gratis gezondheidszorg. Red de sociale zekerheid met het geld van de rijken - Geneeskunde voor het Volk
"Affiche van Marc Jambers uitgegeven in 1993 door Geneeskunde voor het Volk voor gratis gezondheidszorg. Afbeelding: vuist die een dokters- of Esculapuskruisje gekneld houdt (logo). Tekst: Gratis gezondheidszorg. Red de sociale zekerheid met het geld van de rijken. Geneeskunde voor het Volk. Nationaal kontaktadres: Kazernestraat 68, 1000 Brussel - Tel.: 02/513.66.26. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"