ws0119: Snapshot van de website www.groenaarschot.be van Groen Aarschot, genomen op 28/10/2019 - Groen Aarschot
"Collection: Agalev en Groen!; Level of description: File; Series: 457.W.013: www.groenaarschot.be; Geharvest met GNU Wget 1.19.4"