te002686: Clinton versus Saddam - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen, illustratie verschenen in De Wereld Morgen van oktober 1996. Tekening van Clinton en Saddam in een bokswedstrijd. Saddam ligt nockout op de grond en zegt; Ik haat de Amerikaanse verkiezingen! Naast Clinton staat een man met het opiniepeilingverslag in de hand...Clinton vraagt aan de man; Wel? De man zegt; Het stijgt! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"